Hirdetés

Prémium kategóriás tápok a Zalmantól

|

Hamarosan új tápok érkeznek a Zalman kínálatában. A két kiemelkedő minőségű PSU valószínűleg sokak tetszését elnyeri majd.

Hirdetés

Amint említettem két új táp várható a Zalman háza tájáról. A ZM 660XT és 770 XT kódnéven érkező egységek rendre 660 illetve 770 Wattos teljesítményre képesek. Ezen kívül szinte minden többi felhozható tulajdonságban megegyeznek. A felépítésük fél-moduláris, tehát az alaplapot kiszolgáló kábelek fixek, míg a perifériák kábelei leválaszthatóak. Minden kábel teljesen harisnyázott, a borítás fekete színéhez illeszkedve. A magas teljesítmény szinte követelményként hozza magával a jó hatásfokot. Ez esetben 80 Plus Bronze minősítést lehet kipipálni. A gyár szerint 88% a maximális hatásfok.

 

01.png
 

 

A két táp felépítése teljesen megegyezik. A túlmelegedés ellen hőcsöves borda rendszer, és egy 14 cm-es ventilátor dolgozik. Az aktív PFC és az SLI valamint CrossFire támogatás ebben a kategóriában alapvetőnek számít.  A 12 voltos ágakból 4 teljesen független darab található melyek mindegyike 20 amperig nyúzható. Emellett minden csatlakozó aranyozott. A tápot felszerelték még sok biztonsági eszközzel is, így nem kell túlságosan aggódnunk gépünk túl áram miatti károsulása végett.

 

2k.jpg
 

 

A Zalman tápok szállítását december 8-án kezdi meg a gyártó. Az árak 200 (ZM 660XT) illetve 230 (ZM 770XT) USA dollár körül alakulnak majd. Bővebb információt a Computermode oldalán találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)