Hirdetés

Project Knoxville - túlélés, szövetségek és árulás a Press Play új játékában (videó)

|

A Microsoft egyik függetlenebb stúdiója, a Press Play a rajongók segítségével döntötte el, három projekt közül melyikből készüljön egy teljes játék, a nyertes pedig Az éhezők viadalára hajazó Projekt Knoxville lett.

Hirdetés

A Microsofthoz tartozó, de viszonylag nagy függetlenséget élvező dán Press Play eddig is elég érdekes játékokkal állt elő, a Max: The Curse of Brotherhoodot is jegyző csapat viszont most a rajongókra bízta, melyik ötletüket fejlesszék tovább. A három prototípus közül a Project Knoxville névre hallgató, rendkívül izgalmas multis akciójáték nyert.

A fejlesztők szerint ezt alapvetően az Arnold Schwarzenegger-féle A menekülő ember és Az éhezők viadala (és az összes többi, hozzájuk hasonló történet) ihlették, ami azt jelenti, hogy a játékban nyolc játékos kerül majd be egy arénába, ahol életre-halálra küzdenek majd. Eközben természetesen törékeny szövetségeket kötnek majd egymással, ami nem csupán azért éri meg, mert megoszthatják egymással a szűkös felszerelést és ellátmányt, hanem a pályának is lesznek olyan elemei, amik megkívánják majd tőlünk a csapatmunkát.

A Project Knoxville egyébként a rajongók szavazatainak majdnem felét (46%-ot) gyűjtötte be, ettől függetlenül érdemes lehet megnézni a két ellenfelet is, mert bár nem készülnek el, érdekes koncepciókról van szó. A Projekt Dwarkában egy négyfős törpe-csapatot irányíthattunk volna egy kooperatív akció-RPG-ben, ahol véletlenszerű pályákon kellett volna minél több aranyat gyűjtenünk (és persze szörnyeket likvidálnunk), a Project Karoo-ban különböző elemekből építhettünk volna járműveket, amiket egy szabadon bejárható világban vezethettünk volna.

Szerintetek is a Project Knoxville volt a legjobb választás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)