Hirdetés

Prey - a jogok elvándoroltak

|

Az eddig az Apogee kezében lévő Prey jogok mostmár másik kiadó tulajdonában vannak.

Hirdetés

Az Apogee, másnéven a hírhedt 3D Realms kezében voltak a Prey jogai, ám a cég bezárását követően kétséges volt, hogy elkészülhet-e egy újabb rész az indiános FPS-ből. Ahogy azt már megtudtuk korábban, a Duke Nukem Forever miatt kialakult egy kisebb per a Take Two és 3D Realms között.

Sajnos folytatódik a Duke Nukem Forever fejlesztése, akárhogy is nézem, ez engem nem boldogít. Viszont aminek örülök, hogy a Prey jogai mostmár a Zenimax tulajdonában vannak, akik a Prey 2 mellett további, a leendő sorozathoz kapcsolódó címeket védettek le. A Zenimax többnyire a Fallout 3 vagy az Oblivion kapcsán lehet ismerős, hiszen ők a Bethesda anyavállalata. Mi bízunk abban, hogy nem fognak gyenge munkát kiadni a kezeik közül, és ezt a fenti két játék is nagyon jól mutatja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)