Hirdetés

Prey bemutató - először nálunk!

|

No kérem, Bad Sector koma épp most küldte át szépséges irományát a Prey-ről. Mi a különlegesség? Hát az, hogy ez már a végleges verzióról készült! Nagyon érdekes infót megtudhattok róla, a teljes cikk, minden extrájával pediglen a következő GameStar hasábjain lesz megtalálható. Addigis...

Rengeteg olyan dobozzal és a semmiből megnyíló portálokkal is találkozunk, amelyekbe belépve azonnal egy másik helyre teleportálódunk. A készítők érezhetően borzasztóan büszkék erre a megoldásra, úgyhogy a teljes Prey egyszerűen tobzódik ezektől az állandó térváltásoktól, a szobák "felfordításától", ami ugyan tényleg óriási ötlet, de hosszútávon azért szerintem kicsit fárasztó.
Erre tessék »

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)