Hirdetés

Prey - ezekre támaszkodhatunk a csavarkulcson kívül

|

A Prey legújabb zenés trailere bemutatja, milyen fegyvereket szerezhetünk meg és milyen képességeket oldhatunk majd fel a Talos I felfedezése során, ami alapján biztos, hogy rengeteg különböző megoldást találhatunk majd egy-egy problémára.

Hirdetés

Úgy tűnik, az Arkane a Prey-jel is megpróbálja megismételni a két Dishonored sikerét, a két játéknak pedig eléggé hasonló erősségei lesznek. A gyökeresen eltérő univerzumok ellenére ezúttal is egy olyan játékot kapunk, ahol a főszereplőnk rengeteg különböző eszközt kap, hogy ezekkel szabadon oldjuk meg a különböző pályarészek által felvetett problémákat. Most ezekkel a képességekkel és fegyverekkel ismerkedhetünk meg.

Ezeknek persze nem csak a különböző harci helyzetekben, például a Typhonok elleni küzdelemben vesszük majd hasznát. A videó elején látható Gloo Cannon, a Lift Field, vagy a később bemutatott Machine Mind például minden bizonnyal a fejtörők megoldásában és a nehezen elérhető helyek kilootolásában is segítenek majd. Az alábbi trailer egyébként csak a Prey képességfelhozatalának egy részét mutatja meg, összesen 20 emberi és 24 typhon skill közül választhatunk majd, amiket mind egyesével fejleszthetjük is.

Így a játék végére rengeteg különböző buildet összehozhatunk, amiben nem akadályoz semmilyen kasztrendszer. A képességek a trailerben látott egyértelmű hatása mellett egyébként akik már most bele szeretnének kezdeni karakterük fejlesztésének kitervelésébe, ezen az oldalon konkrét infókat is olvashatnak Morgan Yu lehetséges arzenáljáról. De érdemes észben tartani, hogy a Tpyhon erőkkel érdemes lesz óvatosan bánni, ugyanis a Talos I bizonyos védelmi rendszerei és egy félelmetes idegen lény is vehemensebben vadászik ránk, ha túl sok képességet fejlesztünk ki ebből a kategóriából.

Ti milyen stílusban tervezitek végigvinni a Preyt? Inkább az idegen képességekre, vagy az emberi technológiára támaszkodtok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)