Hirdetés

Prey - vécépapír, banán, és minden, amivé átalakulhatunk

|

A Prey-ben hál' istennek nem csak azok lelhetnek örömöt, akik mindig is bögreként akartak játszani, hanem azok is, akik jobban szeretik, ha vécépapírként kezelik őket.

Hirdetés

Azért valószínűleg az Arkane és a Bethesda is érzi, hogy a Mimic Matter képességet nehéz komolyan venni. Ezt használva különböző tárgyakká alakulhatunk, ami egyrészt akkor hasznos, ha olyan helyre akarunk bejutni, ahova emberi formában nem tudnánk, másrészt mondjuk akkor, ha egy löveg tüzel ránk, mi meg löveggé változva visszalövünk. 

Az új trailer teljes egészében erre koncentrál, megnézhetjük, milyen lesz fejhallgatóvá, pizzás dobozzá, banánná, vécépapír gurigává, almává, családi fotóvá, fiókos szekrénnyé, teáskannává, egyéb használati tárgyakká formálódni, és így gurulni át a folyosókon, vagy lebegni a nullla gravitációs térben. Csodás világot élünk, rendkívüli öröm, hogy ilyen megvalósulhat.

A Prey május 5-én jelenik meg, addig csak álmodhatunk a bögrelétről. Aki nagyon akarja, önthet magába kávét például, az majdnem olyan érzés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)