Hirdetés

Prey: Mooncrash - új operátor skineket hozott az ingyenes frissítés

|

Ha már roguelike játékot csináltak az Arkane a Preyből, akkor bele is rakta a műfaj többi nagyját.

Hirdetés

A Prey: Mooncrash teljesen átrendezte az eddig megszokott Prey-élményt. Az új recept szerint ugyebár a vállalkozókedvű játékosok elölről kezdenek benne minden kalandot, ha esetleg meghalnak. A roguelike műfaj az elmúlt években rengeteg hasonló csodát termelt ki, melyekről mind megemlékezik a legutóbbi frissítés.

Hirdetés

A tartalmi csomag magával hoz több új operátor kinézetet, melyek mindegyike egy-egy közkedvelt roguelike címet idéz fel:

Spelunky
Rogue Legacy
Darkest Dungeon
Risk of Rain
Dead Cells
Don't Starve

A fejlesztők viszonylag sűrűn frissítgetik a Mooncrasht, legutóbb júliusban jött egy nagyobb csomag új fegyverekkel, operátorokkal és mimikekkel.

Aki még nem próbálta volna a Prey: Mooncrash DLC-jét, az mindenképpen nézzen rá, vagy legalább olvassa el róla tesztünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)