Hirdetés

Prey - nézz körbe a játék helyszínén

|

A Prey játékmenete során csak egy dolgot látunk többször az idegen lényeknél: magát az űrállomást, a Talos I-et, ahol történetünk játszódik. Az Arkane Studios most tart egy gyors idegenvezetést, amellyel szeretnék bemutatni a horrorisztikus helyszínt.

Hirdetés

Az Arkane Studios sci-fi lövöldéjében Morgan Yu-t irányítjuk, akit morálisan erősen megkérdőjelezhető kísérleteknek vetnek alá, hogy jobbá tegyék az emberi fajt. Hősünk 2032-ben, a Talos I fedélzetén ébred részleges amnéziával és kénytelen felfedezni az űrállomás rejtélyeit, miközben különféle idegenek vadásznak rá és speciális képességekre tesz szert. 

A korábbi videókban már láthattuk, hogy Morgan miképpen tanulhat új trükköket, milyen kütyüket vihet magával és mikké tud átalakulni a megfelelő erő birtokában, de a legújabb, közel három perces ízelítő ezúttal nem hozzá, hanem a játék helyszínéhez kapcsolódik. A fejlesztők - például a kreatív rendező, Raphael Colantonio - ezúttal részletesebben is mesélnek az 1950-es évek végén az Egyesült Államok és Oroszország közötti űrverseny apropójából épült Talos I űrállomás történelméről, amelyet néhány évtizeddel később átvett a TranStar vállalat). Érdekességekben sincs hiány, hiszen a helyet meghatározó Neo Deco stílus az, amelynek jegyében a BioShock világa, Rapture is épült. 

A Prey megjelenése 2017. május 5-én várható, de előtte a konzolos játékosok már kipróbálhatják a játék első óráját (amit már videón megnézhettünk). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)