Hirdetés

Prey - egy helyszínen szaggat, de ott nem csak PC-n

|

A Prey teljesítményére eddig nem nagyon panaszkodott az internet népe, nemrég viszont egészen sok beszámoló futott be egyetlen problémás teremről.

Hirdetés

A PC-s demó hiánya, illetve a Dishonored 2 váratlan problémái miatt sokan aggódtak, hogyan teljesít majd PC-n a Prey, de a rögtön a rajt után lefolytatott teszteket követően egyként lélegezhetett fel a rajongótábor. Mint kiderült, egy problémás terület azért akad.

Hirdetés

A játékhoz kapcsolódó alredditen egyre több hozzászólás gyűlik a téma alatt, amiben a játék egy problémás zónájáról folyik a beszélgetés, és egyben egy minimális spoilert is tartalmaz. Egész pontosan arról van szó, hogy az egyik küldetés során el kell mennünk a Talos I reaktortermébe, ahol még egy Titan X-szel szerelt PC is komoly FPS-csökkenést mutatott, de egy játékos szerint Xbox One-on is fennáll a probléma.

A gondot nem feltétlenül a Prey nagyobb terei közé tartozó terem jelenti, ugyanis a témát eredetileg elindító játékos szerint később, mikor visszatért a reaktorterembe, nem tapasztalt semmilyen szaggatást, így nem kizárt, hogy a kapcsolódó küldetés a hibás. Pontos megoldás egyelőre nincs, ahogy a probléma forrása sem száz százalékig ismert, de szerencsére nem mindenkinél okoz gondot, és a játék más részeiről egyelőre nincsenek hasonló beszámolók.

A ti gépeteken hogy teljesít a Prey?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)