Hirdetés

Prey - így lehet végtelen alapanyagod

|

Ezzel a trükkel (na jó, nevezzük nevén: csalással) sokszorosíthatod az alapanyagaidat, így soha nem kell majd spórolnod a lőszerrel.

Hirdetés

A Prey nem egy kifejezetten könnyű játék, még normal fokozaton is viszonylag könnyen összecsomagolják az embert, ha óvatlan, arról nem is beszélve, hogy a korai szakaszban azért nem dúskálunk az alapanyagban.

Azért ha okosan játszik az ember, akkor simán össze lehet szedni annyit, ami a boldoguláshoz kell, de ha valakinek ez sem elég, akkor egy glitch segítségével a semmiből gyárthat új cuccokat. A trükk lényege, hogy a Recyclert már a nyersanyaggal töltöd fel, és azt szétszeded legalább négy részre, ilyenkor ugyanis valamilyen oknál fogva megduplázódik.

A trükköt egyébként már ebben a speedrunban is használták. Persze továbbra is azt tanácsoljuk, hogy glitchek nélkül, saját erőből toljátok végig a játékot, de ha elakadnátok, így össze tudtok rántani pár új Neuromodot a folytatáshoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)