Hirdetés

A Prince of Persia atyja azon dolgozik, hogy folytatódhasson a sorozat

|

Nagyon régóta hallgat a Ubisoft a Prince of Persia folytatásáról, és úgy néz ki, egyelőre a kiadónak nincsenek tervei. Jordan Mechnernek viszont vannak.

Hirdetés

Idén nyolc éve lesz, hogy megjelent az utolsó Prince of Persia játék, a The Forgotten Sands, mely nem a 2008-as rebootot folytatta, hanem a The Sands of Time sorozatot. Nem lett igazán jó, így a Ubisoft el is temette a szériát. 

Hirdetés

Utoljára 2013-ban nyilatkozta a Ubisoft, hogy fontolgatják több franchise újraélesztését is, de nem történt bejelentés, 2015 óta még csak pletykát sem hallottunk. Most a videojátékok világában jártas, lelkes Animal Crossing-fan, Chrissy Teigen modell-műsorvezető dobta fel twitteren, hogy létezik-e még a Prince of Persia sorozat. Erre a Ubisoft Montréal egy képpel válaszolt, amihez odaírták, a franchise továbbra is szünetel.

Jordan Mechner is tweetelt, ő elmondta, mindent megtesznek (vonatkozzon bárkire is a többes szám), hogy a sorozat visszatérjen.

Reméljük a legjobbakat, de ne fogadjatok nagy tétben egy idei bejelentésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)