Hirdetés

Prince of Persia: a főszerepben Orlando Bloom

|

Orlando Bloom, a Gyűrűk Ura és a Karib-tenger kalózai sztárja lesz a Prince of Persia mozifilm főszereplője.

Hirdetés

Mint arról nemrégiben beszámoltunk, márciusban megkezdődtek a Prince of Persia mozifilm helyszín- és szereplőválogatásai Marokkóban. A Jerry Bruckheimer producer és Mike Newell rendező köreműködésével készülő alkotástól a Ubisoft természetesen kimagasló minőséget vár, így a Herceg szerepét sem bízhatták akárkire. A befutó végül Orlando Bloom, a Gyűrűk Ura és a Karib-tenger kalózai sztárja lett, megelőzve a High School Musicalből ismert Zac Efront. Az 1977-es születésű Bloom legismertebb szerepei Will Turner és Legolas mellett Párisz a Trójában, és Balian a Mennyei királyságban voltak. Bízunk benne, hogy Perzsia Hercegének szerepében is maradandót alkot majd...

 

 

orlando_bloom_poll.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)