Hirdetés

Prince of Persia - A herceg él!

|

Talán nem mindenki tudja, hogy az első Prince of Persia bizony Mechner úr kisöccse volt. Bizonyságul itt egy kis homevideó.

Hirdetés

Miután mindenki elolvasta előzetesünket a legújabb Prince of Persiáról, révedjünk kicsit a múltba. A régi történet szerint Jordan Mechner, az első Prince megalkotásánál - még 1989-ben - kisöccse mozdulatait használta fel. Az új generációs herceg természetesen már sokkal kifinomultabb mozgáskultúrával rendelkezik, mint az eredeti, de azért... akkor teljesen jó volt az is. Az alant látható videóban megcsodálhatjuk, az akkoriban motion capture technológia helyett alkalmazott "sufni" megoldást. Öcsi szalad, Jordan kocsiból filmez, nyehehe. Kérdés, hogy a felnyársalódást is lemodellezték-e vajon? Nekem nagyon bejön, és aki játszott az első résszel, azonnal felismeri, mennyire igaz a történet...

Prince of Persia Animation Reference 1985 from jordan mechner on Vimeo.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)