Hirdetés

Prince of Persia - A mesebeli herceg

|

A Ubisoft sikertörténetének egyik főszereplője még karácsony előtt visszatér, ám ezúttal nem lesz egyedül.

Hirdetés

A Prince of Persia trilógia (Sands of Time, Warrior Within, Two Thrones) népszerűsége jelentős mértékben járult hozzá a francia kiadó sikereihez. Bizonyára ízlés dolga, de úgy vélem, hogy megérdemelten. Az ember azonban igényli a változatosságot (és furcsa módon az állandóságot is mellette), így ami háromszor is bejött, lehet, hogy negyedjére korántsem aratott volna akkora sikert. Három évig pihentették hát Perzsia hercegét, sőt mondhatjuk, hogy nyugdíjba küldték, hiszen az új játék (sorozat?) már egy új hőst mutat be, aki még nem is igazán herceg.
Ellenfele a perzsa mitológia és a zoroasztrizmus egyik központi figurája, Ahriman, más néven az Öregember a Hegyről. Talán néhányan emlékeznek még rá, hogy a Black Isle utolsó játékában (Lionheart: Legacy of the Crusader) is ő mozgatta a szálakat.
Szerencsére a mágiában jártas Elika hősünk mellé áll, hiszen egyedül semmi esélye nem lenne a Gonosz megtestesülése ellen.

Nem csak ide lehet kommentelni, ahol szigorú a moderálás, hanem a nagyszerű kis fórumunkon is adott a lehetőség.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)