Hirdetés

Prince of Persia - Álomból szőtt fantázia

|

A homokos (rossz az, aki rosszra gondol) trilógia után tintapacákkal szegélyezett úton válik herceggé egy csavargó.

Hirdetés

Míg a korábbi Prince of Persia epizódok során sokszor görbült sírósra a szánk, mert szegény hercegünk többnyire egyedül küzdött, s ha netán társat is kapott, akkor is túlerővel kellett szembenézni. Ezúttal fordul a kocka. Hősünk többé nem marad magára, hisz úton útfélen segíti a bájos Elika, ráadásul egyszerre csak egy ellenféllel kell megküzdenie. Ebből fakad, hogy a harc koreográfiája lényegesen aprólékosabb tervezés útján nyerhette el végső, meseszerűen akrobatikus formáját.



Ha némi rágcsálni- és innivaló kíséretében megtekintettétek a csavargó és a hercegnő kalandjait a Fény Városában épült szentélyben, amit Ormazd dicsőítésére emeltek, akár meg is beszélhetitek embertársaitokkal, hogy elnyerte-e tetszéseteket a megreformált Prince of Persia, vagy inkább kérnétek vissza a régit, netán a még régebbit, vagy a leges, leges, leges... szóval azt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)