Hirdetés

Prince of Persia béta videóteszt

|

Volt szerencsénk belekukkantani a nemsoká elkészülő Prince of Perzsia bétájába. Élményeit Heli és Gyu osztja meg velünk

Hirdetés

Helikopterre hárult a nemes feladat, hogy hogy kipróbálja az "újjászületett" Prince of Persia sorozat legújabb családtagjának frissen szerzett bétaverzióját. Az Ubisoft Montreal üdvöskéje felé a Prince kalandjain felnőtt generációk nem kis követelményeket támasztanak, de arra anno valószínűleg senki nem gondolt, hogy a vizuális megjelenés, egész stílusában a cell shaded technológiával lesz újragondolva. Az új grafika ellenére a legtöbb régi, jól bevált elem a helyén maradt -itt főképp az akrobatikus előrehaladás eszközeire gondolok-, így hála Istennek továbbra is mászhatunk, lóghatunk és ugrálhatunk annyit, amennyi jól esik. Az emósra vett Prince egyébként egy csajt is kapott maga mellé, mert ugye uncsi a sivatag így egyedül. Elicának köszönhetően gyakorlatilag képtelenek vagyunk meghalni; segítségével a legnagyobb kupac fekáliából is képesek leszünk kijutni. Ezzel kapcsolatban végezetül én még csak arra lennék kíváncsi, hogy az ezek szerint tét nélkülivé tett játék hogyan fog ízleni a régi "PoP" motorosoknak. Hmm.. Nemsoká kiderül! Addig is lehet véleményeket kérni vagy leírni a fórumon!

 

prince-ofpersia-gstv.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)