Hirdetés

Prince of Persia - Elika drága

|

A női nem általában csak megmenteni való egyedekkel képviselteti magát a számítógépes játékokban - de nem a Prince of Perisaban.

Hirdetés

Természetesen a fenti állítás nem 100 százalékosan igaz - gondoljunk csak Lara Croftra - de azért úgy általában elmondhatjuk, hogy a lányokat megmenteni szokás. A pár éve divatos trendeknek köszönhetően azonban a csajok is sokszor főszerephez jutnak, igaz eddig általában kalandjátékokban mutatták meg a hölgyek, hogy biza a női intellektus legtöbbször odaver a sörtől ködös, általában egy dolog körül forgó férfias gondolkodásmódnak. A Prince of Persia nem csak a grafikában hoz újításokat, de végre a női főszereplő sem csak arra lesz jó, hogy az átvezetőkben bámuljuk fátyol takarta habtestét. Elika kérem, üt, vág, amputál, mint a nagyok, a Herceggel együtt harcol, igen látványos kombókat eredményezve, és még a halál torkából is képes visszarántatni kedvesét. Az alábbi kis videó Elika nagyszerű tulajdonságait hozza előtérbe, és ennek örülünk is, hiszen Herceg koma egóját nem kell már tovább fényezni amúgy sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)