Hirdetés

Prince of Persia - Hivatalos megjelenési dátum

|

Az új generációs Prince of Persia megjelenéséig még viszonylag sokat kell aludnunk, de Karácsonyra a fa alá kerülhet.

Hirdetés

Az Assassin's Creed házon belül fejlesztett motorja úgy tűnik, igencsak népszerű a Ubisoft berkein belül, hiszen a Shaun White Snowboarding mellett a Prodigy (még mindig nem hivatalos) alcímmel illetett, cel-shaded grafikájú Prince of Persia epizód is ezt használja. Az új motor és grafikai stílus mellett új hős, a korábbinál sokkal jobban kidolgozott párharcok, egy csinos segítőtárs és a sorozatra jellemző mesés környezet és hangulat várja a régi és az új rajongókat.

persia.jpg


A Herceg végre hivatalos megjelenési dátummal bír, ami Észak-Amerikában December 2-án, míg Európában december 5-én kerül fel az üzletek polcaira (PC, PS3 és X360 platformokon). Ugyanekkor jelenik meg a Nintendo marokkonzoljára a Prince of Persia: The Fallen King című epizód.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)