Hirdetés

Prince of Persia kollekció, szinte ingyen

|

Ubisoft hét van a Steamen, így igazán lenyűgöző akciókat tudunk kifogni. Ma éppen a perzsa herceget vehetjük meg kilóra.

Hirdetés

Kemény dolog ez a reggeli hírezés, szerencsére Pixi90 nevű állandó olvasónk besegített egy kicsit, felhívva figyelmünket a mai akcióra. Mi pedig most felhívjuk azok figyelmét is, akiknek eddig nem hívódott fel a figyelmük. Tudom, ez a mondat megér egy nyilvános kövezést.

Ne húzzuk az időt, úgyis a számok beszélnek:

Egyben megvásárolva az egészet, tehát Prince of Persia®, Prince of Persia®: The Sands of Time, Prince of Persia: The Forgotten Sands™, Prince of Persia: The Two Thrones™, Prince of Persia: Warrior Within™mindössze 16,25 €, ami 75 százalék megtakarítást jelent. Nos azt hiszem, erre mondják, hogy kihagyhatatlan ajánlat.

Természetesen az sem jár rosszul, aki nem kompletten kívánja beszerezni a sorozatot, ugyanis címenként is 66 százalékkal olcsóbbak a játékok, mint egyébként. A többi Ubisoft termékre 33% kedvezmény jár, kivéve az IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dovert és az Assassin's Creed Brotherhoodot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)