Hirdetés

Prince of Persia - Launch trailer

|

Hát ezt is megértük! A Prince of Persiaútjára indul, hogy meghódítsa a rajongókat. Türelmetlenül várjuk.

Hirdetés

Vége a sok sok videónak amiket a hercegről és Elika-ról mutogattunk hosszú hónapokon át. Szemeinkben könnycseppel vegyünk hát búcsút a médiatengertől, és kezdjük el számlálni a napokat. Hamarosan megtudjuk, vajh a készítők csak profi videókat tudtak gyártani, vagy egy pofás játékot is összedobtak. A marketinggépezet példásan működött a Prince of Perisa esetében. Láthattunk előzetest Elika főszereplésével, megtudhattuk, hogy Hercegünk gyermekkori példaképe Jack Sparrow kapitány volt, és még sorolhatnám.  Jövő héttől azonban már senki nem a videókat keresi majd, hanem éjt nappallá téve ugrándozik mint egy hibbant maki(bocsi). Megpróbáljuk befűzni a dögös Elika-t, szanaszéjjel szabdaljuk a gonosz isten pribékjeit, és végül várjuk a második - vagy hányadik - rész bejelentését. Aztán kezdődik minden elölről. Na, de ez nem feltétlenül baj, hiszen amíg van mivel játszani, addig lesz miről videókat gyártani, és hát valljuk be, jól esett nézegetni a kedvcsinálókat, elképzelni milyen is lesz a játék. A konzolos gamerek már mikulásra meglephetik magukat a gamma egy példányával, a PC-sek viszont még egy hetet nyálcsorgathantnak december 5 után. Itt van hát az utolsó videó, mindenki egy perces néma csenddel tisztelje meg.

Az egy perc lejárta után pedig haladjon a fórumra, véleménymegosztani, ha van kedve.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)