Hirdetés

Okkal nem készült még új Prince of Persia vagy Splinter Cell

|

A Ubisoft egyik fejese szerint nem arról van szó, hogy nem akarnak foglalkozni ezekkel a játékokkal.

Hirdetés

Az utóbbi években elég sok játékot dobott piacra a Ubisoft, és több olyan sorozata is van a csapatnak, amely folyamatosan kapja az új epizódokat vagy frissítéseket. Ám sajnos olyan széria is akad, amihez már évek óta nem nyúltak.

Hirdetés

Kétség sem fér hozzá, hogy rengeteg olyan rajongó van, aki azonnal rohanna a pénztárhoz, ha megjelenne egy új Prince of Persia vagy Splinter Cell játék. A Ubisoft CCO-ja, Serge Hascoet is hasonló állásponton van, hiszen nemrég azt nyilatkozta, hogy mindkét játéksorozatot szereti, és ugyan részleteket nem mondott, de azt azért elárulta, hogy harcolnak az erőforrásokért. Hascoet még hozzátette, hogy nem szándék, hanem lehetőség kérdése a dolog. A Prince of Persiát például az Assassin's Creed miatt hagyták ott, mert utóbbiban a prototípusok után látták valami új létrehozásának a lehetőségét. Eléggé bejött.

Ti örülnétek ha új résszel bővülne valamelyik játéksorozat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)