Hirdetés

Prince of Persia - trailer és ingame videó

|

Jönnek szépen a jobbnál jobb cuccok a TGS-ről. Csigázzák itt az embert, ahelyett, hogy minden játékot kiadnának MOST!

Hirdetés

Durva lesz az idei ősz már látom. Szegény kis feleségem a hátamat látja többet majd mint a pofámat, pedig ahogy az új Prince of Persia videót nézem, lassan újra divatba jövök én is. Néha ki kéne menni talán az utcára. Jellemem sajnos tiltja ugyan, hogy olyan produkciókkal szórakoztassam kisvároskám lakóit, mint amiket az új Prince bemutat, de azért a kedvem megjött. Alant látható egy trailer - melynek zenéje nekem például totál bejövős - amiből megtudhatjuk, hogy az új Prince jó nagy karddal szaladgál - egy újabb hasonlóság hm hm - valamint, hogy barátnőjével együtt tandemben tolják az artistamutatványokat.Jó kis gamma lesz ez kérem, bár nekem a régi nyálka herceg valahogy jobban bejött... Tényleg tudja valaki mire jók ezek a lifegő szalagok?

A másik videó a játékmenetbe nyújt bepillantást, és kiderül belőle, hogy barátosnénk bizony igen harciasra sikeredett, és hálistennek eztán nem csak megmenteni kell, hanem segít a harcokban is. Mondjuk ez már az első videóban is látszott, de ott csak a zenét hallgattam és nem is tűnt fel. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)