Hirdetés

PrioVR - hihetetlen a teljes testes VR rendszer

|

A PrioVR az Oculus Rifttel együtt működő teljes testet lekövetni képes rendszer, ami nyolcszor gyorsabb, mint a Kinect.

Hirdetés

Már a Kickstarteren van a Yei Technology PrioVR-nak keresztelt eszköze, ami a játékos testére szerelt szenzorokkal hihetetlen pontossággal képes lekövetni a mozgást.

A PrioVR-t fejlesztő srácoknak 225 000 dollár kell, hogy piacra dobhassák az eszközt, amiből alig egy hét alatt 40 000 össze is jött. Két változatban kapható a rendszer, a $450-os kiadásban 11, a $650-osban pedig 17 szenzor található, de az egyelőre nem tiszta, hogy mennyiben más a kettő teljesítménye. 

A fejlesztők szerint a PrioVR nyolcszor gyorsabb, mint a Kinect, vagy a PSEye, de arról nem beszéltek, hogy az új, vagy a régi változathoz mérték-e a teljesítményt. Az Oculus Rift legnagyobb problémája az volt, hogy ugyan körülnézhet a játékos a térben, ha forgatja a fejét, de hamar visszazökken a valóságba, amikor nyomnia kell egy A-t az ugráshoz. 

Az eszközhöz egyelőre nem készült játék, de a fejlesztők összeraktak egy pofás is demót arról, hogy a PrioVR hogyan is fog majd működni a valóságban - már, ha lesznek hozzá játékok. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)