Hirdetés

Prison Architect - konzolokon is megszökhetünk majd a börtönökből

|

Hamarosan a Prison Architect konzolos változataiban nem csupán mások szabadságát vehetjük majd el, de visszaszerezhetjük a sajátunkét is. Ahogy PC-n azt már régóta megtehetjük.

Hirdetés

Hasonlóan a The Escapists 2-höz, az eredetileg börtönök tervezéséről szóló Prison Architectben is lehetőség van arra, hogy megszökjünk az általunk és más játékosok által tervezett szuperbiztonságos létesítményekből, de ezt egyelőre még csak a PC-s verzió tudja.

Hirdetés

Az Introversion Software játékát konzolokra portoló Double Eleven csapata bejelentette, hogy a Prison Break sorozatra emlékeztető élményt a PlayStation 4-es és Xbox One-os felhasználók is megtapasztalhatják majd, ugyanis az Escape Mode névre hallgató fizetős DLC képében jön ez a funkció, várhatóan "valamikor 2018 nyarának környékén". A stúdió viszont azt is hozzátette, hogy az Escape Mode különbözni fog a PC-s változat módjától, ugyanis újradolgozott játékmenetettel és a konzolosoknak szánt új funkciókkal készülnek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)