Hirdetés

Prison Break: The Game - A Deep Silver kezében

|

Ugyan a sorozat már befejezte pályafutását, a Deep Silver szerződést írt alá a Twentieth Century Fox-szal a játékadaptáció elkészítésének jogaiért.

Hirdetés

Bizony-bizony, elérkezett az alkalom, amikor bejelenthetem a Prison Break: The Game-et, mely az idehaza A szökés néven futó sorozat játékváltozata lesz mind PC-n, mind Xbox 360 és PlayStation 3 platformokon.

A Koch Media, a Deep Silver és a Twentieth Century Fox ma írta alá a liszenszelésről szóló nyilatkozatokat és szerződéseket, így a játék jogai a Deep Silver kezében vannak. A fejlesztésért a Zootfly stúdiója felelős, akiknek többek között a Panzer Elite Action játékokat is köszönhetjük. A játék főszereplője meglepő módon nem Michael Scofield, vagy valamelyik társa, hanem a Cég egyik embere lesz, aki a Tom Paxton nevet viseli. Azért küldték a Fox River Állami Fegyházba, hogy kiderítse Michael Scofield (a széria főszereplője), egy priusz nélküli ember miért vált bankrablóvá. A történet a sorozat első évadával párhuzamosan folyik: Paxton sok a szériában megismert karakterrel fut össze, és a saját szemszögéből követhetjük végig a sorozatban már látott kulcsfontosságú történéseket.

A Prison Break: The Game-ben minden meglesz, ami a sorozatban volt: lenyűgöző történet, változatos karakterek és heves akciók. A játék folyamán Paxton rengeteg, a szériában is látott helyszínt is bejár, köszönhetően lopakodási és mászási képességeinek. Megjelenési dátumot még nem közöltek, de én személy szerint nagyon kíváncsi vagyok a játékra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)