Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2008 megjelenés

|

Fény derült FIFA sorozat egyetlen épkézláb vetélytársának megjelenési dátumára. Nem is kell már olyan sokat aludni.

Hirdetés

A Konami megerősítette, hogy a játék október 25-én fog kijönni PC, X360, PS2, PS3 és mobil platformokra, melyet novemberben követ a PSP és a Nintendo DS kiadás.
A FIFA-val ellentétben kedvenc pc-nkre is a felturbózott grafikával bíró változatot ígérték. Nemcsak a játékosok valósághű mozgását tervezik visszaadni, hanem arcuk élethű kifejezése, s a szétszakadó szerelés egyaránt beépítésre került.
A sorozat védjegyének számító élethű labdakezelés mellett az A.I. már arra is figyel, hogy védekezésnél zárja a szöget, s megakadályozza a kapura rúgást. A cselezést, s a passzolást átdolgozták, hogy még pontosabb, ugyanakkor még látványosabb legyen.
További újítás, hogy pontrúgásoknál a magasabb hátvédeket küldhetjük fejelni, s az érme másik oldalára kerülve magunk szabhatjuk meg a sorfal szélességét és összetételét.

 

proevo08_k.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)