Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2009 - A kék és a piros

|

BZ és ZC által küldött gameplay videó után most egy újabb videót leshettek meg, amiben a kékek a pirosakkal csapnak össze.

Hirdetés

BZ és ZC Games Conventionös elköszönésükben jelezték, hogy mind a FIFA, mind a Pro Evolution Soccer 2009 ígéretes alkotásnak tűnik és mind az EA, mind a Konami új fokozatba kapcsolt, ugyanis nemcsak grafikai tupírt eszközöltek, hanem komolyabb fizika, mégtöbb csel és taktikai elem és sok más egyéb érdekesség várható mindkét oldalon. Küldöttségünk által bemutatott gameplay videó után ezúttal egy újabb in-game mozzanatsort leshettek meg, melyben a piros csapat csap össze a kékekkel.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)