Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2010 - Megérkezett a demó

|

Nem váratott sokáig magára a PES 2010-es kiadásának játszható demója.

Hirdetés

Minden év végén feltehetjük magunknak a kérdést - az általunk preferált játékplatform függvényében -, hogy vajon a FIFA, vagy a PES lesz a nyerő. Nos, a FIFA 10 játszható demója után a Pro Evolution Soccer 2010 ízelítője is megérkezett.



A Konami sokat ígért, sokat akart, már csak az a kérdést, mennyit sikerült belőle megvalósítani. A minap elterjedt híreszteléssel ellentétben nem kell szeptember 23-ig várni a Pro Evolution Soccer 2010 próbaverziójára, ugyanis az a mai napon megjelent, és szabadon tölthető egyre több és több portálról.



A kevesebb, mint 900 MB-ot nyomó demó ötperces mérkőzéseket engedélyez gépi, valamint emberi (Pusszantás ezért az orcájukra!) ellenfelekkel szemben. A választható csapatok közöt megtaláljuk a Liverpool, valamint a Barcelona klubjait, illetve Spanyolország, Olaszország, Franciaország és Németország nemzeti tizenegyét.
Mielőtt azonban elkezdenétek letölteni, a biztonság kedvéért fussátok át ismét a hivatalos gépigény ismertetésére született írást, nehogy utóbb kellemetlen meglepetés érjen benneteket.

Letöltési link: worthplaying, pcgames, exp


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)