Hirdetés

Pro Evolution Soccer (PES) 2012 bejelentés, játékmenet videó

|

A FIFA játékok ellenfele visszatér, jön a PES 2012!

Hirdetés

Az elmúlt napokban hallhattunk ezt-azt a FIFA 12-ről, így várható volt, hogy a nagy rivális, a PES sorozat legújabb tagja is feltűnik majd.

Ez meg is történt, a Konami hivatalosan bejelentette a következő Pro Evolution Soccer játékot, és egy több, mint 7 perces videót is közzé tett. A PES 2012 idén ősszel érkezik PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Nintendo Wii-re, PSP-re és még PS2-re is.

A játék az eddig megszokottnál még jobban a csapatjátékra összpontosít, hogy úgy érezzük, valóban a csapat tagjai vagyunk. Konamiék megszerezték az UEFA Bajnokok Ligája és az UEFA Európa Liga kizárólagos jogait, úgyhogy nem lehet okunk panaszra.

Íme a debütáló előzetes, amiben van fejlesztői interjú, és játékmenet is:

Lehet, hogy most lavinát indítok útjára, de kíváncsi vagyok a véleményekre (persze csak azokra, amik értelmesek, színvonalasak, és nem anyázósak). FIFA vagy PES?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)