Hirdetés

Próbáld ki INGYEN az ITT/OTT TV alkalmazást, és nyerj!

|

Az ITT/OTT TV egy új, szolgáltatófüggetlen, interneten elérhető televíziós alkalmazás, mely lehetővé teszi, hogy hordozható eszközeiden nézd kedvenc tévéműsoraidat. Most ingyen kipróbálhatod, és még nyerhetsz is vele!

Hirdetés

Ha úton vagy és várakozol, nem szalasztod el többé a meccset, a híradót, a kedvenc meséteket. Csak kattints az alkalmazásért, és máris élvezheted kedvenc műsoraidat úgy, mint otthon, a tévé képernyője előtt. A szolgáltatás Magyarországon bárhol, a nap bármely szakában elérhető.

Technológiáját tekintve OTT (Over The Top) streaming szolgáltatás, amelyen keresztül az Internet segítségével lineáris (normál) élő TV és VOD (Video On Demand) lekérhető programokat nézhetsz bárhol, bármikor. Az ITT/OTT TV-vel akár hordozható eszközeid webböngészőjével, vagy a dedikált applikáción keresztül is nézheted kedvenc TV csatornáidat, olvashatod az elektronikus (EPG) TV újságot, fürkészheted a tartalmakat és előzeteseket, megnézheted, mely TV csatorna programján épp mi látható, hallható.

Kipróbálásához három dolog szükséges: regisztráció az ittott.tv weboldalon, szélessávú internet és egy alkalmas eszköz (számítógép, iOS-es vagy okostelefon, táblagép,SAMSUNG Smart TV) amelyen az ITT/OTT TV szolgáltatásait meg tudod jeleníteni.

Az ittott.tv-n történő regisztrációt követően arra kérünk, hogy használd néhány napig a szolgáltatást, majd tölts ki egy kérdőívet. Csatlakozz tesztelésünkhöz, próbáld ki az alkalmazást, töltsd ki kérdőívünket! Szerkesztőségünk a 20 leghasznosabb véleményt ITT/OTT TV-előfizetéssel, exkluzív pólókkal és páros mozibelépőkkel díjazza.

Tovább a tesztre.

Forrás: ittott.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)