Hirdetés

Problémás The Last Remnant aktiválás

|

Érdekes helyzet alakult ki a The Last Remnant PC-s verziójának aktiválása körül.

Hirdetés

A The Last Remnant elméletileg tegnap jelent meg Európában PC-re. Ez eddig jó hír. A probléma az, hogy a játék Steam aktiváció után hajlandó csak elindulni. Ez sem lenne katasztrófa. Az már viszont igen, hogy mivel a ♦ lesz az első Square Enix játék a Steam kínálatában - ott viszont csak április 9-én jelenik meg - nem hajlandó a rendszer a bolti példányokat sem aktiválni. A hibaüzenet szerint legalábbisa játék még nem jelent meg, így ne is próbálkozzunk az aktivációval. Elég érdekes lenne, ha a Steam és a Square Enix egy hónapig váratná azokat a vásárlókat akik hősiesen elbattyogtak a boltba The Last Remnantot venni, szóval bizonyára hamarosan megoldódik a helyzet. A nyugati népek azonban nem arról híresek, hogy hétvégén is dolgoznak, így könnyen elképzelhető, hogy az első vásárlók enyhe idegrohamot kapnak. Ejnye, ejnye! Nem szép dolog szívatni a jónépet. Sebaj, a hétvégén akkor toljátok a The Last Remnant demót, az működik simán...

 

the_last_remnant_02.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)