Hirdetés

Problémásak a Call of Duty: Black Ops Cold War kései, a rajongók változást követelnek

|

Senki sem tudja biztosra, hogy mi lehet a probléma forrása, de valami biztosan nem stimmel a szúróeszközök szerveroldali működésével.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops Cold War és a vele együtt kissé felemásnak frissülő Warzone a világ egyik legnépszerűbb multis játéka, így az alapvetően nem meglepő, hogy a rajongók szinte naponta találnak gondokat vele.

Ettől függetlenül a mostani panaszok nem teljesen alaptalanok, és ezt ti magatok is láthatjátok a lenti illusztratív videón. Ezúttal nem a sebzés a gond: egy régóta fennálló problémáról van szó, amit a játék megjelenése óta nem küszöböltek ki a fejlesztők.

Hirdetés

A videón láthatjátok, ahogy a játékos a rejtekéből megpróbálja leszúrni az érkező ellenfelét. Az egy dolog, hogy az első nem jött neki össze, de a második szúrást sem nyugtázta megfelelően a kliens (vagy a szerver).

Vagy a találati modellel van probléma, vagy a szolgáltatással, de valami biztosan nem stimmel, legalábbis a videó feltöltője és a számtalan kommentelő szerint, akik szintén hasonló gondokat jelentettek a videós poszt alatt.

Knifing hit detection needs a major change. Twice I couldn’t knife him at close range. from r/blackopscoldwar

Egy olyan pörgős játéknál, mint a Call of Duty, nem feltétlenül biztos, hogy tényleges programhiba áll az elvétett vágások mögött: simán lehet, hogy egyszerűen mellé megy egy-egy szúrás, de amikor ennyien jelentenek valamit, azt érdemes kivizsgálni. Remélhetőleg a fejlesztők is így gondolják majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)