Hirdetés

Prodeus - újabb FPS akarja visszahozni a '90-es évek lövöldéinek hangulatát

|

Mindössze két tapasztalt fejlesztő dolgozik a projekten, ami ennek ellenére már most egész ígéretesnek tűnik.

Hirdetés

Bizonyára jól emlékeztek az olyan klasszikus FPS-ekre, mint a Doom, a Duke Nukem 3D vagy épp a Quake. Ezek előtt tiszteleg a Prodeus is, amelynek célja, hogy elhozza nekünk a hamisítatlan retro élményt.

Hirdetés

Mindössze ketten dolgoznak rajta, de AAA minőséget ígérnek. Ugyanakkor játékmenetben és látványban a '90-es években megjelent lövöldéket idézi meg. A két fejlesztő, Mike Voeller és Jason Mojica korábban többek között a 2016-os Doom, a Bioshock Infinite, valamint a Call of Duty: Black Ops fejlesztésében is közreműködtek, tehát értik a dolgukat.

Egyelőre nem derült ki túl sok minden a Prodeusról, de az már a trailer és a képek alapján is biztosnak tűnik, hogy véres és pörgős összecsapásokra számíthatunk, illetve a retro hangulat is garantált. Pontos megjelenési dátum még nem érkezett, viszont a játék Steam-oldala szerint valamikor 2019-ben próbálhatjuk majd ki.

Ha nem lett volna elég a videó, és nézegetnétek még egy kicsit a játékot, akkor mindenképp lessétek meg az alábbi galériát.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)