Hirdetés

Project Assassins - új játék a PoP fejlesztőitől

|

Titokban már mutattak belőle egy rövid animációt, most azonban néhány érdekes részlet is kiderült a Ubisoft következő nagy dobásának tervezettalkotásból. A Project Assassins-t ugyanaz a csapat fejleszti, akiktől a Prince of Persia: The Sands of Time-mot is kaptuk, szóval azt hiszem a minőségre nem lesz panasz. A lényeg: olyan játékot akarnak alkotni, melyben az a játékos is jól tud tájékozódni, aki adott esetben még sosem nyomult akciójátékkal - ergó aki nem mestere ezen alkotások iratlan szabályaival. Ahhoz, hogy ezt elérjék, lényegében mindent a való életből vesznek majd - egyszerűen a realitásra fektetik a hangsúlyt. Ez egyszerűen annyit tesz, ha például valaki ugrik egyet, akkor az emberi lesz (nem irreális), ha valaki felmászik egy falon, azt csak akkor teheti meg, ha tényleg van mibe kapaszkodni, és még sorolhatnám. Az irányítás némileg hasonlít egy verekedős játékban megismerthez, de ezen még alakítanak majd a későbbiekben. Ennél jobban azonban inkább nem ragoznám, mert egyelőre még nem derült ki, hogy lesz e PC-re. Nagyon reménykedem, mert úgy tűnik, végre újra lenne valami értelmes frissítés az akció stíluson belül - nem csak egy újabb rókabőrről van szó, ha igaz amiket írnak itt. Thanks jd.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)