Hirdetés

Project Awakened - megbuktak a szuperhősök

|

Nem minden Kickstarter gyűjtés végződik sikerrel, sajnos így járt a Phosphor Games ígéretes akciójátéka is.

Hirdetés

Február közepén adtunk hírt a Phospor Games Project Awakened című akciójátékáról, melyben saját stílusunk szerint alkothattuk volna meg szuperhőseinket.

A készítők Project Awakened Kickstarter gyűjtést és Steam Greenlight oldalt is létre hoztak, de a kívánt mennyiségű pénz így sem folyt be: a kitűzött 500,000$ helyett 338,498$-t tudtak gyűjteni, a felajánlók száma viszont így is meghaladta a hatezret.

A Phospor Games a játék weboldalán közölte a leendő rajongókkal, hogy egyelőre szüneteltetniük kell a pénzgyűjtést, de mindenki, aki adakozott nekik, visszakapja majd befektetését. Ettől függetlenül egy nap szeretnék megjelenteti a játékot, ebben pedig "alternatív finanszírozási lehetőségek" lesznek segítségükre.

Ezen felül mindenkit megkértek, hogy kövessék a Project Awakened Facebook oldalát, ahová elsőként kerülnek majd fel az új információk. Vajon mire gondolhattak az alternatív finanszírozási megoldások alatt? Lehetséges, hogy egy kiadó felkarolta a projektet? Reméljük, minél hamarabb hallunk még az Unreal Engine 4-es játékról, van benne potenciál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)