Hirdetés

Project Café - ezek lesznek a készülő Wii 2 részletei?

|

Már jó ideje sejteni lehet, hogy a Nintendo kénytelen lesz egy új asztali konzolt piacra dobni, hogy újra élesedhessen a verseny.

Hirdetés

Most egy francia weboldal a 01net, akik az NGP-t is jócskán előbb kiszivárogtatták konkrét adatokat tett közzé a készülő Wii 2-ről.

A jelenleg Project Café néven futó konzol hasonló, de erősebb architektúrára épül majd, mint az Xbox 360.

A konzol egy ehhez a géphez tervezett három magos IBM PowerPC CPU-t használ majd ATI R700-as családból származú GPU-val, amelyben Shader Unit 4.1 található és legalább 512 MB RAM-mal rendelkezik majd. 

A konzol kontrollere beépített nagyfelbontású képernyővel is rendelkezik majd. Az új, erős hardver könnyű portolhatóságot tesz majd lehetővé a jelenlegi HD rendszerekről úgy, hogy a pletykák szerint a Project Café kompatíbilis lesz mind a Wii-vel, mind a GameCube konzollal és azok irányítóival is.

Más források szerint a Project Café Blu-ray lemezt használ majd hordozóként.

A Project Café irányítója hat hüvelykes érintőképernyőt tartalmaz majd, amelynek előre néző kamerája van, D-padje, két első gombja, két tűzgombja "és még más is" - és elvileg Wii sensor barként, azaz érzékelőként is lehet majd használni. A konzolt az E3-on jelentik be még egy "nagy meglepetéssel" együtt, a boltokba pedig majd 2012-ben kerül.

Júniusban kiderül, igaz volt-e a pletyka, vagy sem...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)