Hirdetés

Project CARS - boxutca és kvalifikáció (videó)

|

Ha már elhalasztotta, a Slightly Mad Studios legalább gyorsan adja ki a Project Cars új anyagait. Most egy hatperces videóban nézhetünk be a boxutcába, majd kimegyünk a pályára is.

Hirdetés

A Project CARS megjelenés áprilisról májusra csúszott, de mivel ez már nem az első alkalom, hogy a játékot elhalasztják (és nem is a második), nem döbbentünk le nagyon. Jó munkához idő kell, ugye.

A Slightly Mad viszont legalább azt már mutogatja, ami kész. A délelőtti képek után itt egy új, funkciókat részletező videó, amiben elsősorban a menedzselős szegmens, a Pit Box lehetőségeit vázolják. Itt láthatjuk az állásokat, információkat kaphatunk más versenyzőkről, és videón nézhetjük meg, ők hogyan mennek, hogy kellően felkészülhessünk a versenyekre. Ezután irány a pálya, ahol a több fokozatban állítható felhasználói felület lehetőségeit mutatják be, és persze gyönyörködhetünk magában a Project CARS-ban is.

Szép, na.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)