Hirdetés

Project Natal és a FIFA?

|

A Fifa sorozat producere egyelőre óvatos a Natal megítélése során, de ha az EA nagyon erőlteti...

Hirdetés

David Rutter - a Fifa Xbox 360 és PS3 verzióinak producere - nem látja túlzottan sok értelmét a Natal támogatásnak - egyelőre. Elmondása szerint neki személy szerint, nem lenne kedve Natallal tolni mondjuk egy 75 perces meccset.

A kellőképpen nagy nappali mellett valóban elég komoly erőnlét is szükségeltetik egy ilyen elképzeléshez. Anya kedvenc vázáit lerúgni bizonyára nagy poén elsőre, de a Fifa esetében akár a csillár, vagy a TV is veszélybe kerülhet, amikor egy vadabb fejelést próbálunk kivitelezni. Rutter szerint óvatosan közelítenek a Natal felé, és megígérte, hogy nem tervezik forradalmasítani a Fifa sorozat irányítását a Natal hatására. Ezzel a húzással egyelőre egyedül lenne a Fifa sorozat, hiszen a többi EA Sports játékba elvileg valamilyen szinten bekerül majd a Natal támogatás, és könnyen elképzelhető, hogy az EA addig szekálja majd a Fifa teamet, amíg azok is kitalálnak valami okooságot. Szerintetek mire lehetne használni a Natalt a Fifa-ban, és kell-e egyáltalán ez nekünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)