Hirdetés

Project Nova - újra készül a EVE univerzumban játszódó ingyenes FPS

|

Két évvel ezelőtt hallotunk róla először, viszont azóta nem sokat, és ennek megvolt az oka. Most viszont újra izgulhatunk érte.

Hirdetés

A napokban zajlik az EVE Online ünnepe, az EVE Fanfest, így számíthatunk még bejelentésekre a franchise kapcsán.

Hirdetés

Az egyik legjobb hír a PC-s Project Nova újrabejelentése. A játék a Project Legion és az elkaszált DUST 514 megmaradt elemeiből épült, és New Eden-ben játszódik, de eleinte nem lesz összekapcsolva az EVE Online-nal. A CCP egyelőre inkább arra fókuszál, hogy mint lövöldözős játék jó legyen. A harc hajókon és űrállomásokon zajlik, később bolygókra is lemehetünk, ha minden jól alakul. A fejlesztésbe besegít a Sumo Digital, aminek egyébként egyebek mellett a Dead Island 2-t kellene készítenie, de valamilyen oknál fogva inkább minden mást csinál helyette. Bővebb információk pár hónapon belül érkezhetnek, a megjelenés még nem tudni, mikorra várható. 

Mit szóltok az ötlethez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)