Hirdetés

Végleg törölték az Eve Online spin-offját, a Project Novát

|

A Project Nova egy ingyenes lövölde lett volna, ami az Eve Online világában játszódik, de most már biztosnak tűnik, hogy sosem készülhet el.

Hirdetés

Felemás információk érkeztek a Project Nováról az elmúlt években. 2018 tavaszán még arról volt szó, hogy újra készül a EVE univerzumban játszódó ingyenes FPS, aztán elvileg 2018 decemberében teljesen újraindult a fejlesztés, egészen az alapokig mentek vissza, és onnan kezdtek el előröl mindent. Tavaly áprilisban arról lehetett hallani, hogy pozitívan tekintenek a jövőre, és nem adják fel a fejlesztést, de a jelek szerint mostanra olyan szinten átalakult már az egész koncepció, hogy váltásra volt szükség. 

Hirdetés

A CCP Games ugyanis bejelentette, hogy hivatalosan is törlik a Project Novát, nem folytatják tovább a fejlesztést. Elmondásuk alapján az elmúlt évek alatt annyira megváltozott az egész projekt, annyit formálódott az a játék, ami eredetileg Project Nova kódnéven futott, hogy el kellett határozniuk, elengedik az alapötletet. Az egész projekt átkerül a CCP londoni stúdiójához, ahol egy teljesen más játék fog belőle elkészülni, a Project Nován eddig dolgozó fejlesztőket pedig más feladatokhoz csoportosítják át. 

Kijelenthetjük tehát, hogy az, amit egykor Project Novaként ismertünk, végleg a kukába került, hamvaiból viszont valamikor a jövőben egy teljesen új játék készülhet el. Nem idegen egyébként ez a folyamat az ipartól, elvégre az Overwatch is a törölt Titan projekt romjait felhasználva készülhetett el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)