Hirdetés

Project Origin képek

|

Érkezett néhány hangulatos, ám sajnálatosan apró méretű kép a roppant sikeres F.E.A.R. nemhivatalos folytatásából.

Hirdetés

Mint azt Ti is tudjátok, a F.E.A.R. a 2005-ös év legnagyobb sikerű FPS-e, s az a Monolith hozta el nekünk, amely a Blood 1-2, az Aliens vs. Predator 2, a No One Lives Forever 1-2, és a TRON 2.0 révén vált híressé. Az ezt követő két kiegészítő (Extraction Point, Perseus Mandate) már a Timegate stúdiójában készült, hiszen a Monolith új kiadóhoz igazolt. A jövőben a Warner adja ki játékait, ugyanis a Monolith egyik alapítója vezeti a filmipari óriás játékrészlegét. Így nem is olyan meglepő, hogy felvásárolták a roppant tehetséges csapatot. A nagy riválisnak számító Vivendi Universal (ők adták ki az alapjátékot és a kiegészítőket is) birtokolja a mai napig a F.E.A.R. név jogait. Ám a Monolith a név kivételével továbbra is használhat minden egyéb szellemi terméket, ami az általuk létrehozott franchise-hoz kapcsolódik. Így lehetséges tehát, hogy Project Origin címen kvázi folytatást készítenek, melyben feltűnik Alma, és számos ismerős elem köszön vissza.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)