Hirdetés

Project Origin - Szikraeső

|

A Monolith által kalapál nemhivatalos F.E.A.R. folytatás az előd hangulatának megidézése mellett újítani is próbál.

Hirdetés

Alma Wade erősebb, mint valaha. Egyetlen gondolatával felhőkarcolókat rombolhatna le. Itt az ideje, hogy anyuci szeme közé nézzünk, s alaposan megdádázzuk. Továbbra is parázs tűzharcokra számíthatunk, melyek közepette a motor erősségének számító részecskerendszer csúcssebességen pörög, s alig látunk valamit a szemünkbe hulló portól, szikraesőtől, törmeléktől.
A történet szerint az Origin és a Perseus projektekbe nyakig elmerült Genevieve Aristide letartóztatása lenne feladatunk, ám valami rendesen félresikerül. Egy műtőasztalon térünk magunkhoz, szörnyű látomásokkal és emberfeletti reflexekkel gazdagabban. A F.E.A.R. legnagyobb hibájaként elkönyvelt monotanitást felszámolandó, változatos környezetet és rengeteg ijesztő jelenetet ígérnek a fejlesztők.

 

 

Project Origin - 17. kp Project Origin - 18. kp


 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)