Hirdetés

Project Origin - videókvartett

|

Négy darab vadonatúj videót túrtúnk elő az internetesz iszap mélyéből, melyekben a Monolith új helyszíneket, ellenfeleket is bemutat.

Hirdetés

A Monolith csapata a F.E.A.R. meglepő sikerein felbúzdulva először csak expanziókkal árasztotta el a játékostársadalmat, azonban a Warner felügyelete alá került csapat most egy ízig-vérig kőkemény folytatáson dolgozik. A Project Origin az idei esztendőben lát napvilágot PC-re, X360-ra és PS3-ra és a most megkaparintott videók alapján elmondható, hogy egész kellemesnek ígérkezik. A négy gyöngyszemből többek között megismerkedhetünk egy új helyszínnel, egy, az Alien 2-ből jól ismert rakodógépre hajazó járművel, melyen bazi nagy csúzlik kaptak helyet, illetve az Assassinok is ismét színre lépnek.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)