Hirdetés

Project Re Fantasy - ez lesz az Atlus új szerepjátéka

|

Az Atlus-on belül alakult új cég, a Studio Zero első alkotása egy japán szerepjáték lesz, amiről egyelőre csak előzetesünk és néhány képünk van.

Hirdetés

Az Atlus sokaknak leginkább a Shin Megami Tensei franchise-ról lehet ismerős. Most a fejlesztő cégnél egy új, fantasy szerepjátékon dolgoznak, amiről egyelőre csak képeink és egy előzetesünk van. De azok legalább látványosak.

Nem a legjobb hír, de a játékról jelenleg semmi egyebet nem tudni. Se azt, hogy milyen platformokra jön, se azt, hogy mikor. A képek alapján is csak találgatni tudunk, ezekből ítélve pedig egy középkorban játszódó történetet kapunk majd lovagokkal, sárkányokkal és teherhordó kutyákkal.

A nullás szám viszont kimondottan nagy szerepet kap az előzetesben, ami egyben az új stúdió logója is. Az Atlus azt nyilatkozta, hogy a nulla, a tarot kártyákban lévő Bolond lapjára utal. Ez az üresség, ahonnan minden kiindul és ahonnan a logón is látható fiú indul a kalandjára. "Egy Bolond kalandjának kezdete", ahogy a videó mondja.

Nektek hogy tetszik a kedvcsináló hangulata? Milyen játékot látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)