Hirdetés

Project Resistance - játékmenetet is láthatunk az új Resident Evil játékból

|

A legutóbbi CG teaser után végre megkaptuk az első igazi betekintés az aszimmetrikus, többjátékos élménybe. Talán inkább Dead by Daylight lesz, mint Left 4 Dead, kérdés már csak: ezt akarják a rajongók?

Hirdetés

Az embereknek bizony voltak érzései a Project Resistance bejelentése kapcsán, de akárhogy is ódzkodnak a keményvonalas Resident Evil rajongók, a játék megállíthatatlanul érkezik. Hogy hogyan fog működni, azt a legfrissebb trailer mutatja be, ami kicsit az elvárásokat is helyreteszi, nekünk azonnal a Dead by Daylight ugrott be.

Hirdetés

A Project Resistance egy 4v1 alapú, aszimmetrikus coop horror, amiben egy kis csapatnyi túlélő próbál kijutni egy titokzatos épületből. Az ő életüket fogja megnehezíteni a Mastermind játékos, aki kamerákon keresztül, különböző eszközök és élőhalott rémek segítségével próbálja majd megakadályozni a menekülést. Ja, és persze végül Mr. X-ként is learathatja a túlélőket, ez minden Resident Evil 2 játékosnak öröm lehet, aki reménytelenül futkosott előle.

A játékból azóta néhány screenshot is érkezett, melyeket átlapozhattok a lenti galériára klikkelve.

A Project Resistance bétája jövő hónapban indul Japánban. Egyelőre nincs megjelenési dátum, de azt már tudjuk, hogy PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)