Hirdetés

Project Scorpio - ezekkel a játékokkal prezentálják majd a konzol erejét

|

Egyes források már tudni vélik, milyen új játékkal akarja megmutatni a Microsoft a Project Scorpio által nyújtott valódi 4K élményt.

Hirdetés

Windows Central információi alapján lehetséges, hogy megvan, mely címekkel kívánja a Microsoft elénk tárni a Project Scorpio kódnéven készülő új konzol képességeit. A Project Scorpio natív 4K-s felbontásban tárja majd elénk a legújabb játékokat, ehhez azonban természetesen egy megfelelő tévére is szükségünk lesz.

A nemrég felmerült információk alapján úgy tűnik, a következő hetekben le fogják leplezni a Forza Motorsport 7-et, ami szemkápráztató 4K-s látványt kínál Project Scorpión. Más belső címek, mint például a Crackdown 3 és a State of Decay 2 szintén natív 4K-ban futnak majd a Microsoft új gépén. Számítani lehet továbbá az új (vélhetően második világháborús) Call of Duty, FIFA és Madden NFL játékok, továbbá a Star Wars Battlefront 2 feltűnésére is az új konzolt népszerűsítő anyagok között.

Amennyiben igaznak bizonyulnak a Windows Central infói, a Red Dead Redemption 2-vel is a Project Scorpio natív 4K-ját akarják majd reklámozni, ami egy picit meglepő lehet. Korábban ugyanis arról érkeztek hírek, hogy a Red Dead Redemption 2 online részének bizonyos tartalmait a PlayStation 4-es játékosok korábban kapják meg.

Titeket mennyire mozgat meg a natív 4K ígérete? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)