Hirdetés

Project Strike Team - Akció-kaland a Codemasters-től

|

Új játék formálódik a brit kiadó guildford-i stúdiójában, mely se nem folytatás, se nem licenszenre épülő alkotás.

Hirdetés

A Develop magazinnak árulták el először, hogy egy eredeti IP-n dolgoznak, mely a Colin McRae DIRT grafikus motorját veszi alapul. Az egyelőre Projekt Strike Team kódnéven futó alkotás, melyben jól kidolgozott karakterekre és történetszálra, hatalmas, nyílt területekre és az akció mellett autóvezetésre számíthatunk.
A csapat feje Aidrian Bolton, aki a korábban a Criterion Games fejlesztéseiért felelt, s az EA és a Lionhead sorait is erősítette. Az újonnan verbuvált fejlesztőcsapat feladata, hogy az akicó-kaland kategóriában képezze ki magát.
A játék alapkoncepcióját a southam-i stúdióban dolgozták ki, a munkálatokat azonban Bolton csapata végzi. A megjelenésig még legalább másfél év van hátra.
Bolton végezetül hozzátette, hogy a pletykákkal ellentétben nem egy GTA-klónt csinálnak.

 

strike-team.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)