Hirdetés

Proteus - Zenés felfedezés indie országban

|

Hamarosan elérhető a Proteus, ami egy igen érdekes alkotásnak tűnik.

Hirdetés

Akadnak olyan játékok, amelyeket nehéz besorolni. Ilyen például PS3-ra a Journey, és ilyen a jelen hír tárgya a Proteus is. Nem véletlen, hogy a Journey szóba került, hiszen a Proteus is valami hasonló. Itt is a felfedezésen van a hangsúly, viszont a Proteus inkább egy élmény, mint játék. A készítő Ed Key is úgy beszél alkotásáról, mintha az egy lemez lenne, amihez mindjárt videóklipp is jár. Ennél persze azért egy kicsit többeől van szó, ám a lényeg ez. Aki megvásárolja a Proteust az ne számítson akcióra, itt csak szemlélődni lehet, felfedezni egy csodálatos világot, évszakról évszakra, tájról tájra járva. A Proteus nem kis hírnévnek örvend indie körökben jópár díjat is besöpört, és most végre elkészült. Aki valami egyedi élményre vágyik január 30-án bele is vetheti magát, addig álljon itt egy kis videó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)