Hirdetés

Prototype 2 - 11 velős ok a vásárlásra

|

Az Activision útjára bocsájtott egy videót, amelyben 11 indokot sorolnak fel a Prototype 2 megvétele mellett.

Hirdetés

Az Activision legújabb marketingfogásában egészen biztos benne, hogy a játékosok nagy része júliusban nem is szeretne mással játszani, mint a Prototype 2-vel, és ezt 11 hangzatos okkal kívánja alátámasztani.

Az alábbi előzetes a gameplay jeleneteket mellett tartalmaz 11 olyan érvet, amelyek miatt egészen biztosan meg fogjuk vásárolni a Radical Entertainment PC-re, PS3-ra, valamint X360-ra július  24.-én megjelenő Prototype 2 produktumát. Az okok között találunk olyan kivégzési módot, mint a likvidálni kívánt delikvens elhajítása majd rakétával való semlegesítése, vagy éppen a helikopterek mesteri elpusztítása többféle módon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)