Hirdetés

Prototype 2 - Bónuszként mutáns fenékberúgás

|

A Prototype folytatásában ellenfeleink elintézésnek csak a fejlesztők fantáziája szabhat határt, nem ritka a valóban egyedi és első látásra furcsa támadási mód: a fenékberúgás.

Hirdetés

James Heller őrmester személyében kell helytállnuk a Blacklight vírus terjedésével szemben, ráadásul bosszúvágyunk egyre csak fokozza dühünket és arra ösztökél, hogy revansot vegyünk az első rész főhősén, Alex Mercer-en.

Újdonságként hat a játékmenet során, hogy nem kell egyedül megküzdenünk a ránk törő riválisokkal, ezúttal segítségünkre lesz az utánunk loholó és harcokba bocsájtkozó "kis" kedvencünk is.
Mindezek mellett a Radical Entertainment által fejlesztett második részben új sztorival, céllal, extrákkal és leginkább friss képességekkel találkozhatunk.

Ha a GameStop áruházon keresztül szerezzük be áhított Prototype 2 példányunkat, akkor mókás bónuszt kaphatunk rendelésünk mellé: az ún. Bio-Bomb Butt Kicker támadási módot, amelynek használatát remekül demonstrálja az alant található videó.

A Prototype 2 április 24. napján szeretné elnyerni tetszésünket PC-n, PlayStation 3-on és Xbox 360-on keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)